Monday, October 3, 2016

Turkey, Cheese and Mushrooms Stuffed Steaks - Cachopos de Ternera con Pavo, Queso y Champiñones

This is a popular dish in Asturias, in the north of Spain. The difference is that they cook gigantic steaks, I used regular ones hahaha. It goes awesome with french fries and a couple of bottles of Asturian Cider. It is pretty easy to prepare and it's delicious.

INGREDIENTS

2 Thin Beef Steaks 2 Cheese Slices 2 Turkey Slices 3-4 Sliced Mushrooms 1 Beaten Egg Garlic and Parsley Bread Crumbs Salt Pepper 3 Ts Olive Oil

STEP BY STEP

  1. Add salt and pepper to the steaks.

  2. Put the mushrooms on one of the steakes.

  3. Fold the cheese slices and put them on top of the mushrooms.

  4. Now do the same with the turkey.

  5. Put the other steak on top and fold them together.

  6. Use some toothpicks to seal it.

  7. Bread it. First dip in the egg and then in the bread crumbs.

  8. Fry it in a pan with olive oil.

  9. Done! Enjoy!

ESPAÑOL

Este plato es muy popular en Asturias, al norte de España. La diferencia es que ellos usan filetes gigantes, yo he usado filetes normales jajajaja. Va muy bien con patatas fritas y un par de botellas de sidra asturiana. Son muy fáciles de hacer y están cojonudos.

INGREDIENTES

2 Filetes de Ternera 2 Lonchas de Queso 2 Lonchas de Pavo 3-4 Champiñones en Rodajas Huevo Batido Pan rallado con Ajo y Perejil Sal Pimienta 3 Cucharadas grandes de Aceite de Oliva

PASO A PASO

  1. Echa sal y pimienta a los filetes.

  2. Pon los champiñones encima de un filete.

  3. Dobla las lonchas de queso y ponlas encima de los champis.

  4. Haz lo mismo con el pavo.

  5. Pon el otro filete encima y júntalos bien cerraditos.

  6. Usa palillos para sellarlos bien.

  7. Ahora empanalos, primero lo metes en el huevo y luego en el pan rallado.

  8. Fríelo en aceite de oliva.

  9. ¡Listo! ¡Disfrútalo!



bon appetit

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