Wednesday, March 23, 2016

BEEF STEAK WITH MUSHROOMS AND GARLIC - CHULETÓN DE TERNERA CON CHAMPIÑONES AL AJILLO

Steak is awesome! This recipe is so easy, so fast and also healthy...you are going to love it. You can impress a date with this one too, choose the right wine, turn the lights down low...and enjoy this romantic recipe.

INGREDIENTS 1 Beef Steak 10 Bella Mushrooms 2 Garlics Salt Pepper 1Ts Olive oil

STEP BY STEP 1. Cut the mushrooms in slices. 2. Chop thr garlic. 3. Add salt and pepper to the steak. 4. Add the olive oil to the pan and cook everything together until the meat is cooked the way you like it.

Is that easy! You won't need to spend a long time in the kitchen to prepare this one. Eat it fast while the food is hot, much better.

​ESPAÑOL

¡​El chuletón es la ost*a! Esta receta es tan fácil, tan rápida y también sana...te va a encantar. Puedes impresionar a una cita también con esta receta, elige un buen vino, baja las luces...y disfruta de esta receta romántica.

INGREDIENTES 1 Chuletón de ternera 10 champiñones 2 Ajos Sal Pimienta 1 Cucharada de Aceite de Oliva

PASO A PASO 1. Corta los champiñones en rodajas. 2. Trocea el ajo. 3. Echa sal y pimienta al chuletón. 4. Echa aceite en la sartén y cocina todo junto hasta que la carne esté en el punto que te gusta.

¡Es así de fácil! No necesitarás pasar mucho tiempo en la cocina para hacer este plato. Cómelo caliente, mucho mejor.



bon appetit

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