Sunday, March 20, 2016

Sailor eggs - Huevos marineros

And I keep it up with more healthy meals...I'm trying to lose some weight...pretty obvious right? This one is great for dinner after the gym, maybe a little bit if cholesterol in it...but no fat! If you excercise often, this meal is perfect for you.

INGREDIENTS 2 Eggs 1/3 of Seafood Blend bag (calamari, shrimp and scallop) Trader Joe's has a great one. 1/2 red pepper 1/2 green bell pepper 1 tomato 1/2lb spinach 1/4 onion 1 garlic Salt Pepper Juice of 1/2 a lemon 1 Ts of olive oil

STEP BY STEP 1. Chop all the veggies. 2. In a pan add olive oil and set the heat to medium high. 3. Add the peppers, the tomato, the onion and garlic. Cook for 5 minutes. 4. Add the seafood and cook well. 5. Once the seafood is well done add the spinach. 6. Add salt, pepper and the lemon juice. 7. Beat the eggs and add them to the pan. Cook until well done.

And that's it, ready to enjoy another healthy option. You'll be rocking it at the beach this summer!

ESPAÑOL

Y sigo ahí con más recetas saludables...intento bajar algo de peso...se nota ¿verdad? Este está muy bien para cenar después del gimnasio, a lo mejor tiene un poco de colesterol...pero ¡nada de grasa! Si haces ejercicio a menudo, está receta es perfecta para ti.

INGREDIENTES 2 Huevos 1/3 de marisco preparado (gambas, vieiras y calamares) Trader Joe's lo tiene (USA) supongo que en otros super habrá. 1/2 pimiento rojo 1/2 pimiento verde campana 1 Tomate 200g de espinaca 1/4 de cebolla 1 diente de ajo Sal Pimienta Zumo de 1/2 limón 1 Cucharada de aceite de oliva

PASO A PASO 1. Trocea las verduras bien. 2. Añade aceite en una sartén y caliéntalo. 3. Añade los pimientos, el tomate, el ajo y la cebolla y dora 5 minutos. 4. Añade el marisco y cocina bien. 5. Una vez que el marisco esté bien hecho, añade las espinacas. 6. Añade sal, pimienta y el zumo de limón. 7. Bate el huevo y échalo a la sartén. Cocina hasta que el huevo esté bien hecho.

Y ya está, listo para dusfrutar de otro menú sano. ¡Lo vas a petar en la playa este verano!



bon appetit

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