Well...I admit it...I am an addict...to pasta! I had a couple of sausages and some shrimp in the fridge and this recipe came to my mind. I love to add cajun or "new orleans" spices to pasta and these tortellinis turn out to be pretty awesome. If you like pasta and spicy food...this is your dish. You can make it as spicy as you want, just a lil bit or fire burning. It's pretty easy to prepare.
INGREDIENTS
1Lb Tortellinis (beef, cheese...whatever) 1/2 Green Pepper 2-3 Tomatoes 1 Onion 1 Garlic Clove 2-3 Sausages (Andouille, Criollo, Chorizo...again, whatever) 1 Chicken Breast 20-25 Pre-cooked Shrimp 300ml of Water 3Ts Olive Oil Cajun Spices 1 Chicken Broth Cube Salt Pepper
STEP BY STEP
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Chop the onion and garlic.
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Chop the green pepper and the tomatoes.
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Cut the chicken in pieces and add salt and pepper to it.
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Slice the sausages.
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Add olive oil to a pan.
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Fry the onion and garlic until slightly brown.
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Add the chicken and cook it until a bit golden.
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Add the sausage and cook for 2-3 minutes.
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Add the white wine.
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After a little bit add the green pepper and the tomato. Cook for 5 minutes.
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Add the cajun spices and the chicken broth to the water and stir well.
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Add it to the pan.
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Add the shrimp and simmer for 5 minutes.
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Cook the tortellini in a pot with water with olive oil and salt.
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Drain the pasta and put it back in the pot.
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Add the "Southern Sauce" to the pot and mix well with the pasta.
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Serve and enjoy!
It looks like a loooong recipe but you'll see that is easier and faster than it looks. Match it with a good Rioja red wine and enjoy.
ESPAÑOL
Bien...lo admito...soy un adicto...¡a la pasta! Tenía un par de longanizas y algunas gambas en la nevera y esta receta me vino a la cabeza. Me encanta echar especias cajún o estilo "Nueva Orleans" a la pasta y estos tortellinis han salido cojonudos. Si te gusta la pasta y la comida picante...este es tu plato. Puedes hacerlo lo picante que quieras, solo un poquito o fuego ardiente. Es muy fácil de preparar.
INGREDIENTES
500g de Tortellinis (de carne, de queso...lo que quieras) 1/2 Pimiento Verde 2-3 Tomates 1 Cebolla 1 Diente de Ajo 2-3 Longanizas (Criolla, Picante, Andouille...otra vez, lo que quieras) 1 Pechuga de Pollo 20-25 Gambas precocidas 300ml de agua 3 Cucharadas de Aceite Oliva Especias Cajún 1 Pastilla de caldo de pollo Sal Pimienta
PASO A PASO
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Trocea la cebolla y el ajo.
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Trocea el pimiento verde y los tomates.
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Corta el pollo en cubitos y échale sal y pimienta.
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Corta la longaniza en rodajas.
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En una sartén añade el aceite de oliva.
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Dora bien el ajo y la cebolla.
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Añade el pollo y dóralo un poco.
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Añade la longaniza y cocina un par de minutos.
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Echa el vino blanco.
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Echa el pimiento y el tomate después de un par de minutos y cocina durante unos 5 minutos.
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Echa las especias cajún y la pastilla de caldo en el agua y revuelve bien.
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Écha el agua en la sartén.
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Añade las gamabas y deja cocinar a fuego lento 5 minutos.
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En una olla cocina la pasta con agua, sal y aceite de oliva.
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Escurre la pasta y ponla de vuelta en la olla.
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Añade la "salsa sureña" en la olla.
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¡Servir y disfrutar!
Parece una receta muuuuuuy larga, pero ya verás que es más fácil y rápida de lo que parece. Emparéjala con un buen Rioja tinto y disfruta.
bon appetit
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