Friday, April 29, 2016

RIGATONI JAMBALAYA - MACARRONES JAMBALAYA

I love jambalaya, I love pasta... I was at a restaurant the other day and saw something similar so.... It's pretty simple and it won't take you long. It's perfectly spicy and the rigatoni gives it an amazing soft flavor. Give a try!

INGREDIENTS ​1lb Rigatoni ​1 Chicken Breast 3 Andouille Sausage 1/4lb Shrimp 1/2 Onion 3 Garlic Cloves 1 Bell Green Pepper 2 Tomatoes 1 Chicken Broth Cube 2 Bay Leaves 1 Cup of White Wine 2 Cups of Water 4 Ts Cajun Powder 3 Ts Olive Oil ​Salt Pepper

STEP BY STEP 1. Chop the garlic and onion. 2. Cut the chicken in cubes and add salt and pepper. 3. Slice the andouille. 4. Chop the green pepper. 5. Chop the tomatoes. 6. Saute the garlic and onion with olive oil in a pan. 7. Add the chicken and the andouille. Grill them well. 8. Add the shrimp. 9. When everything is fully cooked add the white wine. Let the alcohol evaporate. 10. Add the tomatoes and the pepper. 11. Add the chicken broth cube. 12. Add the water and the bay leaves. 13. Add the cajun powder. Stir well and let it simmer for 20 minutes. 14. Cook the pasta. Leave it very aldente, a bit undercooked. 15. Drain it and put it back in the pot. 16. Add the "jambalaya". 17. Mix well and simmer for 10 minutes.

So...what do you think? I just love this recipe, I can eat the whole pound of rigatoni my self! I hope you like it!

ESPAÑOL

Me encanta el jambalaya, me chifla la pasta...así que decidí ponerlos juntos en este receta guapísima. Es muy fácil y no te llevará mucho hacerla. Es perfectamente picante y los macarrones le dan un sabor suave genial. ¡Pruébalo!

INGREDIENTES 500g de Macarranes Rigatoni 1 Pechuga de Pollo 3 Salchichas Andouille 200g de Gambas 1/2 Cebolla 3 dientes de ajo 1 Pimiento Verde Campana 2 Tomates 1 Pastilla de Caldo de Pollo 2 Hojas de Laurel 1 taza de Vino Blanco 2 tazas de Agua 4 cucharadas de Especia Cajún 3 Cucharadas de Aceite de Oliva Sal ​Pimienta

PASO A PASO 1. Trocea el ajo y la cebolla. 2. Trocea el pollo en cubos y échale sal y pimienta. 3. Corta la salchicha andouille en rodajas. 4. Trocea el pimiento verde. 5. Trocea los tomates. 6. Dora el ajo y la cebolla en un poco de aceite de oliva en una sartén. 7. Añade el pollo y la andouille. Dóralos bien. 8. Añade las gambas. 9. Cuando todo esté bien hecho añade el vino blanco. 10. Añade los tomates y el pimiento. 11. Añade la pastilla de caldo de pollo. 12. Echa el agua y las hojas de laurel. 13. Echa la especia cajún. Revuelve bien y cocina a fuego lento 20 minutos. 14. Cuece la pasta. Déjala durita no dejes que se hablanfe mucho. 15. Escúrrela y vuelve a ponerla en la olla. 16. Echa el "jambalaya" 17. Mézclalo bien y deja cocinar a fuego lento 10 minutos.

Bueno...¿qué opinas? Simplemente me chifla esta receta, me podría comer la olla entera yo solo. ¡Espero que os guste!



bon appetit

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