Wednesday, March 23, 2016

Sole with peas and shrimp - Lenguado a la plancha con guisantes y gambas

Another light recipe looking forward for the summer. Sole is a great option if you want to eat fish and you want it healthy.

INGREDIENTS 2-3 Sole filets 200g Sweet Peas 15-20 Shrimp 1 Garlic 1 Ts Olive oil Salt Parsley

STEP BY STEP 1. Add salt and parsley to the sole. 2. Add olive oil to a pan and cook the sole and the shrimp well. 3. In a different pan grill the peas with garlic and bit of olive oil. 4. Put everything together on a plate and enjoy!

Easy, fast and great. I hope you like it and motivates you to eat healthy!

ESPAÑOL

Otra receta ligera con vistas al verano. El lenguado es una gran opción si quieres comer pescado y lo quieres sano.

INGREDIENTES 2-3 Filetes de lenguado 200g de guisantes 15-20 gambas 1 ajo 1 cucharada de aceite de oliva Sal Perejil

PASO A PASO 1. Echa sal y perejil al lenguado. 2. Pon aceite en la sartén y dora bien el lenguado y las gambas. 3. En otra sartén dora los guisantes con el ajo troceado. 4. Júntalo todo en un plato y disfrútalo.

Fácil, rápido y genial. Espero que os guste y motive para comer más sano.



bon appetit

No comments:

Post a Comment