Monday, February 29, 2016

CHICKEN AND MUSHROOMS CROQUETTES - CROQUETAS DE POLLO Y CHAMPIÑONES

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You can watch a video on the link Awesome croquettes! The Spain's famous tapa becomes fancy with this one. Croquettes always take time to prepare, but always worth it.

INGREDIENTS 200g Flour for the dough 1 Chicken breast 4 bella mushrooms Parsley Salt Pepper 1 Chicken Bouillon Milk White wine Olive oil Flour to bread them Beaten egg Bread crumbs

STEP BY STEP 1. Cut the chicken in tiny pieces and add salt, pepper and parsley. 2. Cut the mushrooms in little pieces too. 3. Fry the chicken and mushrooms in olive oil. 4. After a couple of minutes add the white wine. Cook well. 5. Add the flour and mix well. 6. Add the milk little by little and stir non-stop. 7. Keep stiring until the dough gets thick and doesn't stick to the pan. 8. Put the dough in a bowl and let it cool for 2 hours. 9. Bread the croquettes. Take some dough, put it in flour, then in the beaten egg and then in the bread crumbs. 10. Fry them.

Done! They are pretty awesome aren't they? You can use them for any occasion.

ESPAÑOL

¡Croquetas de la hostia! La famosa tapa española se vuelve finolis en esta receta. Las croquetas siempre lleva tiempo hacerlas, pero siempre merecen la pena.

INGREDIENTES 200g de harina para la masa 1 pechuga de pollo 4 champiñones frescos Perejil Sal Pimienta 1 pastilla de avecren Leche Vino Blanco Aceite de Oliva Harina para envolverlas Huevo batido Pan rallao

PASO A PASO 1. Trocea el pollo en trozos muuuuy pequeños y échale sal, pimienta y perejil. 2. Trocea bien los champiñones. 3. Fríe los champis y el pollo con algo de aceite de oliva. 4. Después de un par de minutos añade vino blanco. Cocínalo bien. 5. Añade la harina y mezcla bien. 6. Añade a poquitos la leche y vete revolviendo sin parar en ningún momento. 7. Sigue revolviendo hasta que la masa quede espesita y no se pegue nada a la sartén. 8. Pon la masa en una fuente y déjala enfríar un par de horas. 9. Empana las croquetas. Coge un poco de masa, ponla en harina, luego en el huevo y luego el pan rallao. 10 Fríelas bien.

¡Listo! Son cojonudas ¿no? Puedes usarlas en cualquier ocasión.



bon appetit

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